ОББ подкрепя деца с онкохематологични заболявания

01.07.2022 | Новини

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група Кей Би Си (КВС), отбеляза своята 30- годишнина с официална церемония по награждаване на търговските си партньори. В рамките на церемонията се проведе благотворителен търг в подкрепа на деца с онкохематологични заболявания, който даде възможност на гостите да наддават за ценни предмети с висока сантиментална стойност, предоставени от служители на банката.

Благодарение на тази дарителска инициатива, ОББ събра сумата от 11 840 лв., която банката ще удвои и ще дари на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

ОББ традиционно провежда благотворителни инициативи, като насърчава служителите с удвояване на дарените средства, събрани от тях. През годините бенефициенти на дарителските каузи на ОББ са били Сдружение „Обединени за милосърдие“ към ОББ, фондът, набиращ средства за каузата „История с бъдеще – висше образование за повече български деца“ на ДЗИ и много други. Компанията съсредоточи усилия и в подпомагане на пряко засегнатите от COVID-19, като осигури безплатни застраховки за медиците на първа линия и дарения за болници в цялата страна.

#членовенаБДФ