TELUS International Bulgaria отбеляза Денят на жената с глобална панелна дискусия

21.03.2024 | Новини

TELUS International Bulgaria се включи в специална панелна дискусия, организирана от Connections, глобалната мрежа на жените в TELUS International, по случай Международния ден на жената.

Събитието имаше за цел да отбележи постиженията и приноса на жените лидери в организацията в синхрон с тазгодишната световна тема на празника #InspireInclusion. Повече от 300 участници от цял ​​свят се включиха на живо, за да попият от ценния опит и да се вдъхновят от интересните гледни точки и личните истории на единадесет изявени жени лидери в компанията.

Панелистите споделиха окрито за своя професионален път, както и за всички успехи и предизвикателства, с които са се сблъсквали, в насърчаването на равенството между половете и създаването на една по-приобщаваща работна среда. Сред тях бе и Кристина Георгиева, вицепрезидент “Операции” за България. Кристина напомни за ангажимента на компанията за равнопоставеност между половете, подчертавайки силното представителство на жените лидери в TELUS International Bulgaria като доказателство за това: „Като жена лидер в TELUS International се ангажирам да допринеса за утвърждаването на добрите корпоративни практики за приобщаване на жените, не само на работното място, но и извън него. Стремим се да осигурим по-добра среда, в която всички членове на екипа се чувстват ценени, уважавани и имат равнен старт за развитие и достъп до лидерски позиции.“

#ЧленовеНаБДФ