КНСБ стартира дарителска кампания за бедстващите от наводненията

07.09.2022 | Новини

Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ започват дарителска кампания „Заедно за хората в беда“ в подкрепа на бедстващите в наводнените райони на страната.

В израз на солидарност и съпричастност с трагедията, сполетяла общините Карлово, Калояново и Марица, Конфедерацията и Фондът организират събиране на материална и финансова помощ.

Материалните дарения – пакетирана и консервирана храна, вода, хигиенни материали, одеяла, завивки, нови дрехи, ще се събират на 7 септември, в два пункта: в централата на КНСБ в София (пл. „Македония“ 1, партер) и в гр. Пловдив – ул. „Христо Г. Данов“ 41.

Всеки, който има възможност, може да направи дарение и по банковата сметка на Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“:

IBAN: G34UNCR76301010291100; BIC код UNCRBGSF;

Основание за превода: Кампания „Заедно за хората в беда“.

Благотворителният фонд на КНСБ вече предостави 1000 лева и различни консервирани храни, минерална вода и прибори за еднократна употреба.

Конфедерацията призовава своите членове, фирми, предприятия и организации в цялата страна да подкрепят благотворителната кампания в помощ на бедстващите граждани в наводнените райони.