Стартира осмото издание на ПРОМЯНАТА

19.07.2021 | Актуално, Новини

От 15-ти юли до 16-ти август социални предприемачи, които предлагат иновативни и устойчиви решения на важни проблеми на децата и младежите в България, могат да кандидатстват в ПРОМЯНАТА – социално отговорна инициатива, която се реализира от Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България.

Кандидатите ще преминат през седем етапа на селекция, сред които оценка от служители на Reach for Change, Нова Броудкастинг Груп и експерти от неправителствения, публичния и бизнес сектор. Чрез онлайн гласуване през ноември 2021 г. публиката ще определи със своя глас кои ще са тримата социални предприемачи, които ще се явят на последния кръг от конкурса – среща с детското и възрастното жури на ПРОМЯНАТА.

Големият победител ще получи 30 000 лв. за своя предприемачески проект, а четирима финалисти – по 10 000 лв. Всички те ще преминат през Акселератора на ПРОМЯНАТА, където ще получат експертни насоки и индивидуални консултации за създаване на по-устойчив и ефективен бизнес модел. Допълнителната медийна подкрепа и рекламна кампания на стойност 30 000 лв. в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп ще им донесе повече популярност за каузата и по-голяма разпознаваемост сред аудиторията.

За да кандидатстват, социалните предприемачи трябва да попълнят онлайн формуляр на www.nova.bg/promyanata до 16-ти август.

От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА е подкрепила 87 социални предприемачи и е помогна на близо 200 000 деца и младежи, достигайки до 257 населени места в страната.