Фондация BCause – домакин на национална конференция, посветена на дарителството и CSR

14.10.2021 | Новини

Събитието ще се проведе на 9 ноември в София. То е част международен симпозиум за дарителство и корпоративна социална отговорност. Домакини бъдат страни – членовете от мрежата на Charities Aid Foundation от Австралия, Бразилия, Индия, Южна Африка, Русия, Великобритания, САЩ, Канада, Турция и България.

Всички срещи ще бъдат излъчвани на живо на английски език и с превод на езика на съответната държава. Достъпът е безплатен след задължителна регистрация през сайта на събитието.

Българската конференция включва 4 сесии с фокус върху България с участието на компании и неправителствени организации с устойчиви и иновативни социални програми, и дарители от българската диаспора в Европа и САЩ.

Основни теми на конференцията в България са: Бъдещето на дарителството след КОВИД-19, Дарителство през граница: от и за България, Ангажиране на служители в България в социални каузи, Партньорства с неправителствени организации.

Фондация BCause ще представи и резултатите от две дарителски проучвания – „Дарителство и социални програми на фирми и служителите им по време на пандемията“ и „Дарителски практики и нагласи на българите, живеещи в чужбина“.

Цялата програма на българската конференция ще се заснема и предава на живо онлайн от Stream Event, дългогодишен партньор на BCause.

Вижте събитието във фейсбук