AVON дарява 1 млн долара за каузи, посветени на жените

05.03.2021 | Новини

AVON стартира глобалната кампания „1 милион истории“. Тя има за цел да събере 1 милион вдъхновяващи истории на жени от целия свят в дигиталната галерия AVON Watch me now. За всяка от тях компанията ще дари по 1 долар за каузи, посветени на жените.

Платформата вече е отворена – всеки може да сподели кратък вдъхновяващ текст за себе си, като на регионално ниво в България AVON ще дари по 1 долар за всяка история, качена в уебсайта.

AVON вярва, че всяка жена има история, която заслужава да бъде споделена и обеднява постиженията и ключовите събития в живота ни. Под мотото „Твоята история има значение“ кампанията се превръща в платформа, подкрепяща хората, които имат желание да дарят средства за подпомагане на каузи, но нямат финансовата възможност да го направят.

Посланици на кампанията „1 милион истории“, които от своя страна също ще споделят вдъхновяващи моменти, са:

Биляна Савова, създател и арт директор на списание EVA, собственик и креативен директор на PLAN2B Creative Studio и създател на фондация „МС – МОГА САМ“;

Алина Манова – топ гримьор, участвала във фотосесии на модни редакции в Лондон, Берлин, Ню Йорк и Барселона;

Гери Турийска – създател на литературния проект „Пощенска кутия за приказки“;

Ива Дойчинова – радио и телевизионен журналист.

Вие също може да се включите в кампанията „1 милион истории“. Необходимо е само да качите свое селфи и да разкажете историята си. В замяна на това AVON ще дари 1 долар, а вие ще се превърнете в една от 1 милион жени по целия свят, благодарение на които ще бъдат подкрепени различни каузи, призовават от AVON.