Академията за местни предприемачи е отворена за кандидатстване

16.09.2021 | Актуално, Новини

До 25 октомври е отворено кандидатстването за Академия за местни предприемачи. Тя се организира за пета поредна година от Център „Ринкър“ към фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България, като част от програмата „Забавно лято, грижовна есен“.

За участие в Академията могат да кандидатстват онлайн хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Участието е безплатно, а организаторите поемат всички разходи, свързани с транспорт и настаняване, в случай, че обстановката позволява присъствено осъществяване на обучението.Център „Ринкър“ има пълна готовност и за онлайн провеждане на обучителните модули.

За да информират по-подробно бъдещите кандидати за естеството на Академията, организаторите ще проведат два уебинара, а при интерес ще направят консултации в четирите области, в които се реализира програмата.

Одобрените кандидати ще преминат обучение по изготвяне на бизнес план, продажби, маркетинг. Те ще могат да представят своите идеи пред журито на Академията, което ще разпредели награден фонд от 30 000 лв. между победителите.