Трета годишна дарителска конференция “Българските дарители в Европейския Съюз”

07.11.2007 | Новини

За трета поредна година Български дарителски форум и Клуб на корпоративните дарители организират единственото по рода си място за среща на корпоративни дарители и благотворителни фондации. Отминаващата 2007 беше важна година за благотворителността – дарителските инициативи в България станаха част от благотворителността в Европейския Съюз, беше обявен Единният дарителски номер 17 777, частното дарителство продължава да нараства устойчиво. От друга страна беше предложена пълна отмяна на данъчните облекчения, които могат да ползват физически лица, а благотворителността масово влиза в механизмите за популяризиране на политическите партии.
Ежегодната среща на дарители ще даде възможност за дискусия на тези и други дарителски теми и ще се проведе на 6 Декември под патронажа на Меглена Кунева, Еврокомисар и Негово Превъзходителство Вилям ван Ее, Посланик на Кралство Холандия.
Регистрирайте се за участие сега като изпратите e-mail с Вашето име и името на компанията/фондацията, която представлявате на Български дарителски форум.