Нов Управителен съвет на БДФ за следващите три години

02.07.2024 | Новини

На 27 юни 2024 г. се проведе Отчетно-изборно Общо събрание на сдружение Български дарителски форум. Представен бе отчет за дейността на сдружението и финансов отчет за предходната 2023 г., както и план за работа и бюджет за 2024 г., които бяха гласувани и приети с единодушие от представителите в Общото събрание.

Поради изтеклия мандат на седемте членове на Управителния съвет на БДФ, те бяха освободени от отговорност с гласуване на участниците в Общото събрание с право на глас. След това се проведоха избори за нови членове на УС. Предварително бяха представени девет кандидатури на компании и фондации, членове на БДФ. По време на събранието всеки от представляващите ги имаше възможност да направи кратко изложение пред участниците в Общото събрание и да представи кандидатурата на своята организация.

При проведеното тайно гласуване бяха избрани всички девет предложени компании и фондации. Така новият УС, който ще бъде с мандат от 2024 до 2027 г. включва:

  1. „Виваком България“ ЕАД с представител Елица Георгиева, директор комуникации;
  2. „КОЛПОЙНТ НЮ ЮРЪП“ ЕАД/ Telus International с представител Захарина Вецева, директор Корпоративни комуникации и КСО за TELUS Europe;
  3. „ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД, Ема Кичева, ръководител Корпоративни комуникации;
  4. „ФАНТАСТИКО ГРУП“ ООД, Диана Димова – Йорданова, мениджър корпоративни комуникации;
  5. „Бикоуз в помощ на благотворителността“ Фондация, Веселина Йорданова, експерт дарителски програми и фондонабиране;
  6. „Лъчезар Цоцорков“ Фондация, Йоана Маринова, изпълнителен директор;
  7. „УниКредит Булбанк“ АД, Аделина Пеева, мениджър спонсорства и събития;
  8. „ЕВРИКА“ Фондация, Григор Цанков, изпълнителен директор;
  9. „СВЕТЪТ НА МАРИЯ“ Фондация, Цецка Йорданова, учредител на фондацията.

Пожелаваме успех на новия Управителен съвет, който ще работи през следващите три години в партньорство с екипа на Български дарителски форум.