Фондацията на TELUS International Bulgaria кани граждански организации да кандидатстват със свои проекти за финансиране

30.04.2024 | Новини

Фондация „Обществен борд на TELUS International в България“ кани фондации, сдружения, читалища и други юридически лица с нестопанска цел да кандидатстват със свои проекти, фокусирани върху здравеопазване, образование или околна среда.

Максималната сума на подкрепа на един проект е 15 000 лв. Тази година, фондацията на TELUS International Bulgaria разпределя отново общо 170 000 лв. в рамките на две отворени покани между проекти, открояващи се с практични решения в полза на местните общности в страната. През 2023 г. фондация „Обществен борд на TELUS International в България“ финансира общо 14 проекта в подкрепа на различни общности от цялата страна в сферите здравеопазване, образование и околна среда.

Крайният срок за кандидатстване е 23:59 ч. на 19 май (неделя) 2024 г. Всички подробности и формуляри за кандидатстване може да намерите на Интернет страницата на фондацията: www.communityboardbulgaria.org

През 2024 година фондацията на TELUS International Bulgaria отбелязва десет години от основаването си, като досега е финансирала 166 проекта с близо милион и половина лева. А през 2021 г. е отличена като „Най-добра дарителска програма“ на Годишните награди на Българския дарителски форум.