Settle и DMS предлагат на дарителите нов и удобен начин за дарителство

14.04.2022 | Новини

Норвежката платформа за мобилни разплащания Settle и дарителската платформа DMS стартират партньорство, което дава възможност за подкрепа на кампании в DMS.

Партньорството на DMS със Settle започва с опции за даряване за кампании, насочени към оказване на спешна подкрепа на потърсилите у нас закрила украински граждани. На следващ етап дарители, избрали да дарят чрез Settle приложението, ще могат да даряват и за останалите кампании в платформата.

Приложението за мобилни разплащания Settle позволява на потребителите да окажат финансова подкрепа на каузи на граждански организации и хора, нуждаещи се от скъпоструващо лечение, като изпратят средства до DMS кампаниите чрез своя дигитален портфейл по един бърз, лесен и сигурен начин, в рамките на 1-2 минути. За целта, след като потребителите на Settle влязат в приложението, трябва единствено да изберат кампанията, която искат да подкрепят, да въведат желаната сума и така средствата достигат до каузата. Дарение чрез приложението може да се направи и от уебсайта на DMS  чрез сканиране на кода, поставен на страницата на съответната кампания.

Чрез партньорството между Settle и DMS дарителите имат достъп до още един нов и модерен механизъм за подкрепа на каузи.

Компанията се ангажира и с финансова подкрепа към една от кампаниите – ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ В УКРАЙНА, организирана от Сдружение „Мати Украйна“ и фондация BCause, за която дарителите могат да дарят чрез QR код: