Помощ за хората, пострадали от наводненията в Карловско

06.09.2022 | Новини

Наводнението в Карловско разруши домовете, съдбите и  живота на стотици българи.  Те са пред изпитанието да изградят живота си наново.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“, Национална асоциация на доброволците в Република БългарияБългарски дарителски форум и Фондация BCause стартират кампания за събиране на средства за електроуреди и мебели за пострадалите семейства и в подкрепа на родителите, чиито деца започват училище.

Всеки, който желае, може да изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS POMAGAME. Дарение може да се направите и онлайн чрез кредитна карта (Visa или MasterCard), ePay или IRIS Solutions,  както и превод по банкова сметка на портала www.dmsbg.com или в Платформата.бг.

Подкрепата ще бъде за жителите на засегнатите села Каравелово, Богдан, Столетово, Клисура, Слатина, Московец, Розино и Христо Даново. Така помагаме на хората, които разчистват жилищата си от калта, да изградят живота си наново.

Със събраните средства ще бъдат закупени домакински електроуреди и мебели на пострадалите семейства и ще бъдат подкрепени родителите, чиито ученици трябва да започнат училище. Така децата ще се почувстват равнопоставени с връстниците си, за да изпитат радост от първия учебен ден, въпреки сполетялото ги нещастие.