DMS Платформата стана на 15 години

08.12.2022 | Новини

Платформа DMS – Единен дарителски номер 17 777 стана на 15 години! Споделяме с всички вас – хората, които подкрепяте добрите каузи през годините, общите ни победи и постигнатите резултати. От създаването си през 2007 г. до днес с подкрепата на над милион дарители успяхме да помогнем на много хора да получат адекватно лечение, а най-разнообразни каузи на граждански организации намериха силна подкрепа да реализират своите кампании и проекти в полза на обществото. Така заедно събрахме над 15 милиона лева в помощ на над 1 500 различни каузи.

За 15 години дарителската платформа DMS се утвърди като надежден инструмент и партньор за много организации. Чрез нея те популяризират своите каузи и намират съмишленици и редовни дарители за тях.

За хората, които имат спешна нужда от лечение, което не е покрито от нашата здравна система, DMS се превърна в синоним на надежда. Дарителството чрез SMS-и се превърна в мощен дарителски инструмент, достъпен за всеки.

Зад дарителската платформа DMS стоят две организации, които работят в тясно партньорство – Български дарителски форум и фондация BCause. През годините нашият екип не спираше да развива дарителските канали с подкрепата на нашите партньори, които безвъзмездно ни предоставиха модерни технологични решения за онлайн дарителство – бързо, лесно, удобно. Партньори на Платформата са мобилните оператори A1, Yettel и Vivacom, както и Link Mobility, ePay и ОББ.

Ние знаем, че доверието е над всичко, затова държим да работим отговорно и прозрачно.  Всяка наша кампания е проверена и всяко дарение е отчетено, така че да защитим средствата, които вие инвестирате в доброто.

Благодарим на всеки един, който намери смисъл да даде своята финансова подкрепа за човек в нужда или избра да помогне на близка до сърцето му кауза. Така заедно помогнахме на над 1 500 кампании в DMS.

Мнозина правят това вече не само чрез еднократно дарение, но и чрез по-големи онлайн дарения и редовни дарителски жестове.

Благодарим и на компаниите, които ни се доверяват и избират да подкрепят каузите в нашата платформа. Вашата помощ и въвличането на служителите ви са безценни.

Заедно правим добро вече 15 години. Всеки ден над 1 500 души протягат ръка за помощ и правят света по-добър!

Вижте нашия анимиран поздрав за годишнината на DMS. Той е за всеки от вас – подкрепящите добрите каузи!

 

Видеото е създадено с подкрепата на Фондация “Америка за България”.