Бош България в подкрепа на кампанията ПОМАГАМЕ

26.09.2022 | Новини

В началото на месеца бяхме свидетели на пороя, който разруши домовете на стотици хора в Карловско. Водата отнесе жилищата на много български семейства, които в момента се опитват да възстановят щетите –  наводнени къщи, дворове, загубен поминък, посеви, животни, обзавеждане и т.н.

Бош България обединява сили и се включва в кампанията ПОМАГАМЕ, за да подкрепи всички засегнати.

Кампанията е в помощ на хората, пострадали oт потопа в Карловско с финансови средства, като Бош Инженеринг Център София дарява 30 000 лв., а Bosch.IO – 20 000 лв. БСХ Домакински уреди България планира да подпомогне пострадалите с предоставяне на електроуреди от първа необходимост.

В общата ни мисия заедно с Фондация „Работилница за граждански инициативи“, Български дарителски форум, Национална асоциация на доброволците в Република България и фондация BCause, Бош включва и своите служители, които също даряват средства. 

Компанията има и своя страница на кампанията в Платформата.бг, където можете да видите набраните средства. Ако имате желание и възможност и вие можете да подкрепите каузата с избрана от вас сума.

Все още сред най-необходимите неща са домакински електроуреди и мебели, а също така и подкрепата към родителите, чиито деца започнаха училище.

Заедно можем повече!