VIVACOM удължи срока за „Регионален грант“ до 19 януари т.г.

13.01.2021 | Новини

VIVACOM удължи до 19 януари 2021 г. срока за кандидатстване в шестото издание на програмата си „VIVACOM Регионален грант“. Това става чрез попълване на електронен формуляр.

„VIVACOM Регионален грант“ подкрепя обществено значими каузи на граждански организации за развитие на местните общности чрез безвъзмездна финансова подкрепа (грант). Фондът в шестото издание на „VIVACOM Регионален грант“ е 60 000 лв. Всеки проект може да получи финансиране до 5000 лева и трябва да се изпълни в срок до 1 година. Няма ограничения за броя проекти, с които една организация може да участва.

Трите основни критерия на програмата са проектите да бъдат новаторски, да въвличат местната общност и да има полза за общността от реализирането им.
Основната цел на програмата е да подпомага и стимулира хората да развиват своите региони. Регионалният грант се осъществява в партньорство с Български център за нестопанско право.

В досегашните пет издания на „VIVACOM Регионален грант“ са подкрепени 68 проекта с обща стойност над 313 000 лв. В тях са въвлечени близо 19 500 души и са създадени над 250 партньорства с бизнеси, институции и други граждански организации.

Повече информация и условията за кандидатстване в „Регионалния грант“ има ТУК.