Postbank Business Run отново обвързва спорта, бизнеса и грижата за деца от рискови групи

28.01.2021 | Новини

На 6 юни 2021 (неделя) от 10 ч на територията на Бизнес парк София за осми път ще се проведе Postbank Business Run – щафетно бягане за фирмени отбори, утвърдило се като най-големият тиймбилдинг в България. По традиция организатори са Пощенска банка и Спортен клуб „Бегач“.

По традиция 30% от таксите на събитието организаторите посвещават на благотворителни каузи, като така свързват бизнеса, спорта и благотворителността. В предстоящото състезание участниците ще могат да подкрепят Детската къща на фондация „За нашите деца“ и деца, на които помага фондация „Воден път“.

Регистрацията за Postbank Business Run 2021 вече започна. До 31 януари желаещите отбори могат да се възползват от таксите за ранно записване. Фирмите и индивидуалните екипи могат да се заявят до 16 май – в късната регистрация, или дори до 1 юни – в ултра късната. В класическата Business Run щафета всеки отбор се състои от 4 души, всеки състезател бяга 4 км (4 обиколки) или общо 16 км на отбор. Освен нея органзаторите предлагат CEO Dash – 1 км бягане за изпълнителни директори, което всяка година събира топ мениджърите у нас, както и Kids Run – състезание по бягане за деца, което включва 40 минути загрявка и лекоатлетически упражнения, направени специално за деца.