Осмото издание на ПРОМЯНАТА избра своите финалисти

20.10.2021 | Актуално, Новини

111 проекта от 30 населени места в България се състезаваха в осмото издание на ПРОМЯНАТА – инициатива на фондация Reach for Change България и Нова Броудкастинг Груп.

След продължителна селекция са избрани петимата финалисти: фондация “Активна историческа карта”, фондация „Монети Академия“, фондация “Прознание”, “София избира децата”, спортен клуб “Захариев Файт Тийм”.

Те ще могат да развият каузите си в Акселератора на ПРОМЯНАТА, ще получат финансиране за своите проекти, индивидуални професионални обучения, менторска и медийна подкрепа, както и достъп до международната мрежа на фондация Reach for Change.

Онлайн гласуване през ноември ще определи кои три проекта ще преминат към финалния кръг на конкурса и ще се борят за първото място. Големият победител ще получи финансиране в размер на 30 000 лв. , а подгласниците – по 10 000 лв. Всички финалисти ще получат и рекламна кампания на стойност 30 000 лв. в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 200 000 деца и младежи от цялата страна. За приноса си в развитието на благотворителността и иновативния си подход, кампанията е отличена с 16 престижни награди.