УНИЦЕФ предлага идеи за живот с мисия и кауза

04.12.2020 | Новини

Онлайн събитието GIVE 2 GROW ще се проведе на 11 декември 2020 г.

Защо бизнесите с мисия и кауза са по-успешни? Защо служителите на бизнесите с мисия и кауза са по-ангажирани и успешни? Защо хората, които дават, са по-добри лидери, по-успели и по-щастливи?

Отговори на тези въпроси предлага онлайн събитието на УНИЦЕФ GIVE 2 GROW, което ще се проведе на 11 декември т.г. Участниците ще имат шанс да видят и чуят виртуално вдъхновяващи личности, бизнеси и истории и ще получат практически идеи и съвети как да работят и живеят с мисия и кауза.

Сред участниците ще бъдат бизнес лидери, предприемачи, професионалисти в сферата на човешките ресурси, PR и маркетинга, консултанти, представители на неправителствени организации.

Всяка платена регистрация за GIVE 2 GROW ще бъде дарение за програмата на УНИЦЕФ България за по-достъпно и пълноценно образование за децата със специални потребности. Тези пари ще помогнат на световната организация да създаде първата приобщаваща дигитална образователна платформа в страната. Тя ще предоставя адаптирани образователни ресурси за специфичните нужди на всяко дете и ще създаде мрежа за взаимодействие между специалисти, учители, родители и деца, особено за живеещи в отдалечени райони. Вижте повече за тази кауза ТУК.

Освен това УНИЦЕФ ще помогне на невербалните деца да се изразят, като им осигури помощни средства за допълваща и алтернативна комуникация. Те варират от книги и химикалки, подпомагащи общуването, до сложни устройства за синтезиране на говор. Вижте повече ТУК.