„Теленор“ открива позиции за хора с увреждания в програмата Open Mind

07.09.2020 | Новини

„Теленор“ започва шестото издание на програмата за кариерно развитие и социална интеграция на хора с различни възможности Open Mind. Двугодишната програма помага на хора с увреждания да развият своите социални и функционални умения в условия на реална бизнес среда, като по този начин повишават квалификацията и конкурентоспособността си и стават по-уверени и по-успешни в професионален план.

За изминалите пет издания над 20 души с различни възможности са участвали в програмата, като всички те са успешно реализирани на трудовия пазар, а петима от тях са назначени на постоянен трудов договор в „Теленор България“.

В тазгодишното издание Теленор ще даде шанс за работа на участниците в шест различни направления. Търсят се кандидати в сферата на маркетинга, продажбите (частни клиенти; продажби и обслужване на клиенти; бизнес клиенти), финансите, правото. Двугодишната програма предвижда обучения, работа по реални бизнес проекти под менторството на водещи експерти в съответните области и при конкурентно възнаграждение. Предварителният подбор на кандидатите се осъществява с помощта на неправителствената организация JAMBA, партньор на „Теленор“ по програмата.

Кандидатите за участие в Open Mind могат да изпратят своите автобиография и мотивационно писмо, като се регистрират ТУК до 15 септември 2020 г. включително. Те трябва да имат завършено средно или висше образование в зависимост от избраната област, компютърна грамотност, силна мотивация и желание за учене. Владеенето на английски език е предимство.

След приключване на двугодишната програма участниците ще получат подкрепа за професионалната си реализация във или извън „Теленор България“.