Пощенска банка дава 15 стипендии за курсове в СофтУни

28.04.2020 | Новини

Във второто издание на образователните онлайн игри Brain Games 15 участници ще спечелят стипендии за обучение по програмиране, дизайн и дигитален маркетинг

Пощенска банка ще осигури 15 стипендии за обучение в специализираните курсове на СофтУни за победителите във второто издание на Brain Games. Това са интерактивни образователни игри, които се провеждат в профилите на банката в социалните платформи Facebook и Instagram. С решаването на забавни задачи в сферата на програмирането, дизайна и дигиталния маркетинг потребителите ще могат да участват в седмичните томболи и да спечелят една от 15-те награди за присъствен или онлайн профилиран курс по избор в СофтУни.

Във Facebook участниците ще бъдат предизвикани да създадат или коригират код в  „Игра на кодове“. Те ще имат възможност да покажат своите познания в сферата на дигиталния маркетинг в „Captain Digital“, а творчески ориентираните бъдещи дизайнери – в създаването на проекти на маркетинг материали. Поредицата от образователни игри Brain Games ще продължи за най-креативните и в Instagram със серия от интерактивни предизвикателства и с интересна и полезна информация за възможностите на социалните платформи.

Второто издание на Brain Games започна вчера и ще продължи до юни. Всяка седмица на Facebook страницата или в Instagram профила на Пощенска банка ще има различна активация.

Инициативата на Пощенска банка за осигуряване на стипендии за обучение в СофтУни е част от стратегическото й партньорство с образователната институция, което започна през 2018 г. Проектът е свързан с цялостната политика за социална отговорност на банката с фокус върху младите хора и образованието.