„Кока-Кола“ стартира безплатна дигитална академия

18.10.2020 | Новини

„Кока-Кола“ започва безплатна дигитална академия за млади специалисти в областта на маркетинга и комуникациите. Дигиталната академия се реализира съвместно със SoftUni Digital.

Експерти от системата на „Кока-Кола“ в България ще споделят какви са основните принципи и тенденциите в сферата на маркетинга и комуникациите, как подходът към представянето на портфолиото на пазара се променя и адаптира в динамична среда и кои са начините за успешно достигане до потребителите, изграждане на имидж и социалноотговорни програми.

Сред темите са управление на брандове, онлайн търговия, портфолио мениджмънт, корпоративни комуникации, корпоративна социална отговорност и др. Курсовете са напълно безплатни и са подходящи за студенти в последен етап на обучение, завършили студенти, както и начинаещи специалисти в сферата на управлението на брандове, маркетинг и комуникация.

Дигиталната академия на „Кока-Кола“ в SoftUni Digital е естествено продължение на усилията на компанията в подкрепа на образованието на младите хора в страната, които от март т.г. бяха реализирани изцяло под формата на онлайн сесии поради ситуацията с COVID-19.

Новото издание на академията ще започне на 2 ноември т.г. и ще продължи пет седмици с 10 лектори от различни отдели. Записването става също до 2 ноември 2020 г. ТУК.

Инициативата е част от програмата на „Кока-Кола“ #YouthEmpowered за подпомагане на кариерното развитие на младежите. За последните четири години от началото на #YouthEmpowered в България над 200 специалисти (136 от които са служители от компанията) са отделили повече от 3200 часа, за да обучат 7750 младежи в цялата страна.