Членове на БДФ с множество отличия за социални комуникации

30.04.2019 | Новини

Кампанията на AVON „Мисията срещу рака на гърдата“, организирана от All Channels Communication Group, грабна цели три от тазгодишните награди на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА). Тя е победител в две категории: „Кампания за корпоративна социална отговорност с фокус здравеопазване“ и „Маркетинг, свързан с кауза“, а в престижната категория „Комуникационна кампания на годината“ спечели второто място.

„Теленор България“ си тръгна от церемонията на БАПРА с две отличия за работата на телекома в сферата на безопасния интернет. Кампания „От теб зависи“, проведена от агенция guts & brains DDB, получи втора награда в категорията „Корпоративна социална отговорност – други“. Кампанията беше посветена на Международния ден за безопасен интернет и основната ѝ цел беше да провокира младежите да се замислят за нашумялата Instagram тенденция – да подчиниш ежедневието си на мнението на другите.

На трето място в категория „Корпоративна социална отговорност с фокус образование“ бяха класирани инициативите под мотото Safer Internet 2018, изцяло организирани и проведени от самата телекомуникационна компания „Теленор България“.

БАПРА отличи и две социални инициативи на Lidl. SiteMedia Consultancy  получи втора награда за „Ти и Lidl за по-добър живот“ в категорията „Кампания за корпоративна социална отговорност – други“ и трета награда за „Lidl – за твоето дете“ в категория „Специално събитие“.