„Тръст за социална алтернатива“ обявява конкурс за оценители и обучители

13.11.2019 | Календар, Новини

Фондация „Тръст за социална алтернатива“ (ТСА) обявява конкурс за обучители и оценители по програма „Заедно в пъстър свят“ (Embracing Diversity) на Международната асоциация „Стъпка по стъпка“, за разпространението на която ТСА притежава лиценз.

Конкурсът е насочен към експерти, които са прилагали в миналото програмите на „Стъпка по стъпка“, които са били обучени в програмите им за цялостно качество на педагогиката и които са били оценители по тези програми, ползвайки инструментите на „Стъпка по стъпка“.

По програма „Заедно в пъстър свят“ (Embracing Diversity) ще бъдат подготвени 20 обучители. Успешно завършилите ще имат възможност, при добро представяне в обученията и последващи тренировъчни сесии, да бъдат включени в разпространението на Програмата в национален мащаб. Допълнителна информация можете да намерите тук.

Успешно завършилите обучението оценители ще бъдат включени в оценката на разпространението на Програма „Заедно в пъстър свят“ през 2020 – 2022 г. и в други инициативи на фондация „Тръст за социална алтернатива“. Детайли можете да прочетете тук.

Крайният срок за кандидатстване е 01 декември 2019 г.