Уъркшоп „Приобщаваща работна среда: ползите за бизнеса“

16.07.2018 | Новини

Българският дарителски форум съвместно с фондация „ГЛАС“, Work it OUT – Българската платформа за ЛГБТ корпоративно равноправие и приемаща работна среда, Мрежа на жените професионалисти – София, HR компанията JobTiger и платформата Work it OUT организират уъркшоп на тема „Приобщаваща работна среда: ползите за бизнеса“.

Събитието ще се състои на на 18 юли, в галерия Credo Bonum, ул. Славянска 2, София, от 13:00 до 17:00 ч.

Срещата е насочена към HR мениджъри на компании и поставя във фокус принципите за изграждане на подкрепяща работна среда за корпоративните служители.

Участниците ще намерят отговори на въпросите има ли необходимост от структуриране на политики, зачитащи многообразието и какви са ползите от него за бизнеса.
Да споделят практически опит и препоръки са поканени:

Симеон Василев, фондация „ГЛАС“, който ще представи българския контекст по отношение на зачитане на човешките права и пълноценното участие на ЛГБТ хората във всички аспекти на живота и обществото;

Димитрина Василева, ръководител Многообразие и приобщаване за Централна и Югоизточна Европа в Ърнст & Янг – България с 13 години опит в сферата на човешките ресурси. Успоредно с тази роля ръководи стратегическите проекти, свързани с трансформация на управление и работа с талантите на компанията за същия регион;

Марайн Пиненбърг, Директор „Глобално бизнес развитие и многообразие  на работното място и LGBT пазарите“ в IBM. Предлага стратегическо консултиране на клиентите на компанията за това как да включват служителите в една многообразна и приобщаваща работна среда и как тя да генерира бизнес възможности на световните пазари.

Работна програма (англ.ез.)