Workplace by Facebook официално стартира и за български НПО

01.08.2018 | Календар, Новини

От юли 2018 г. приложението Workplace by Facebook вече е достъпно и за български НПО.

Workplace е нов инструмент, който свързва всички от екипа на една организация и осигурява специално и сигурно пространство за комуникация и пълноценна и по-ефективна съвместна работа. Организациите биха могли да постигнат това чрез използване на познати функции на Facebook, като News Feed, гласова и видео връзка, групова дискусия, съобщения и събития.

Workplace е безплатен за всички български неправителствени организации, регистрирани за извършване на дейност в обществена полза.

За да се възползвате от Workplace by Facebook, е необходимо първо организацията ви да е регистрирана в платформата на TechSoup България – https://www.techsoup.bg/. След което чрез регистрация и в the Workplace by Facebook NGOK app ще можете да изтеглите вашия код за валидиране (validation token), за да го предоставите на Workplace по електронна поща.

TechSoup България е единствената платформа у нас за технологични дарения за НПО, читалища и обществени библиотеки. Платформата е ориентирана изцяло към неправителствените организации и нуждата им от технологична подкрепа за тяхната важна за обществото работа.

TechSoup България стартира у нас през 2009 г. в резултат на партньорството между базираната в Сан Франциско организация TechSoup Global и Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ). От тогава до сега от програмата са се възползвали над 1 000 български НПО и читалища.