Фондация Лале ще обяви своите награди „Проект на годината“ на 29 март

26.03.2018 | Новини


Наградите отличават най-добрите проекти на неправителствени организации в социалната сфера. Те ще бъдат красирани според резултати, устойчивост на дейностите във времето, финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.
Вижте кои са номинираните проекти.

Членове на журито тази година са Красимира Чемишанска, Генерален мениджър на Амджен България и Президент на Американска търговска камара в България; Петя Колчева, Управляващ съдружник Новел консулт; Никола Добрев, Главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп; Ираван Хира, Главен изпълнителен директор на Hewlett Packard България и Председател на Българския Форум на Бизнес Лидерите, Н. Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в България и Силва Зурлева, Член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг груп.

Церемонията е организирана в партньорство с Националния дворец на културата и с медийното партньорство на вестник Капитал и Информационния портал на неправителствените организации в България.
Наградите са специално изработени от Георги Чапкънов.
Заповядайте!

Тази година в конкурса Проект на Годината 2017 бяха номинирани 19  проекта от цялата страна. Фондация Лале организира конкурса за най-добрите проекти в България за тринадесета поредна година. Всеки един от тях е дело на активни и търсещи хора, които с отговорност и професионализъм са ангажирани с успешното му изпълнение.

Публичната церемония ще се състои на 29 март 2018 от 18.30 часа в Литературен клуб Перото.