Отново Postbank Business Run!

30.03.2018 | Календар, Новини

3 юни 2018 г. – Postbank Business Run

Над 1 200 участници в Postbank Business Run се очакват на 3 юни (неделя) в София. Запишете своите отбори още сега!

Най-голямата корпоративна щафета се провежда на територията на Business Park Sofia, а през тази година и в още два града в страната

Най-мащабното междуфирмено състезание се организира за пети път от спортен клуб „Бегач“ с подкрепата на Пощенска банка. Postbank Business Run е щафета по бягане с отбори от фирми, в която всеки отбор се състои от 4 души и всеки участник бяга 4 км.

Инициативата се очаква да събере над 1 200 участници, като към бегачите ще се присъединят и над 50 деца на възраст от 4 до 16 г. в надпреварата Kids Run. За втора поредна година ще се проведе и състезанието за изпълнителни директори и висши мениджъри CEO Dash, което ще се състои непосредствено преди основното състезание.

Най-големият тиймбилдинг в България този път ще се проведе в подкрепа на две или повече каузи, като събраните средства (30% от таксата участие на фирмите) от очаквано над 13 000 лв. ще бъдат дарени по проекти на фондация „Сийдър“ за организиране на трудотерапия за деца и младежи с увреждания и по проект на фондация „Воден път“ за осигуряване на водна рехабилитация на деца с увреждания.

Победителите ще получат позлатени щафети, а отборите, класирани съответно на второ и трето място – посребрена и медна такава. Специалната награда на Пощенска банка за „Най-бърз женски отбор“ за трета поредна година очаква своите победителки.

През тази година състезанието ще се проведе в още 2 града:
– 17 юни 2018 г. – Варна, в корабостроителницата БулЯрд;
– 7 октомври 2018 г.  – Пловдив, завод LIEBHERR;

От обявяването на състезанието през 2013 г. досега в него се включват 3 880 участници и са дарени 53 110 лв. в подкрепа на 7 благотворителни каузи.
Цялата информация за събитието е достъпна на: http://businessrun.begach.com/.

Приканваме всички фирми да запишат своите отбори!