„Ти и Лидл за по-добър живот” гостува в Пловдив

12.06.2017 | Календар, Новини

Пловдив е следващото място, където ще бъде представена инициативата „Ти и Лидл за по-добър живот“.

Информационната среща ще се проведе на 12 юни (понеделник) от 11:30 ч. в Дом на културата „Борис Христов“, град Пловдив. Участието в срещата изисква предварителна регистрация тук.

Поканени са участие са представители на гражданския сектор от Пловдив и региона. По време на събитието представители на неправителствени организации ще научат как могат да кандидатстват, какви са условията и необходимите документи, какъв е размерът на финансирането, както и кои са приоритетните области на инициативата. Срещата ще даде възможност на присъстващите да зададат лично въпросите към организаторите на програмата.

„Ти и Lidl за по-добър живот“ отразява желанието на Лидл България да допринася за по-качествения и пълноценен живот на хората. От 1-ви май до 25-и юни компанията ще отделя по 3 стотинки от всеки касов бон, като със събраните средства ще подкрепи социално значими проекти в цялата страна. От 3-ти май до 25 юни неправителствени организации могат да кандидатстват на официалния сайт на инициативата – lidl.bg/ti

„Ти и Lidl за по-добър живот“ се  осъществява в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

Пловдив е четвъртият град, след София и Стара Загора и Варна, където ще бъдат представени възможностите, които предлага инициативата. Информационни събития предстоят в още градове от страната – подробности за тях следете на сайта на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.