Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

25.09.2017 | Календар, Новини

На 6 октомври от 18:30 ч. в “Sofia Ring Mall” ще се проведе благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“, който ще набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата.

За 16-та поредна година всеки ще може да подкрепим жените, жертва на коварната болест, като закупи продукти, от които 100% от печалбата ще се дарят за програмата „Бъди до мен“. Тя осигурява безплатни профилактични прегледи, юридическа, практическа и психологическа помощ на засегнатите и техните семейства.

На сцената ще излязат Дивна, Дичо, Калин Вельов, Йоанна Драгнева, струнна формация „Хипнотик“ и още любими български изпълнители, които освен, че ще изпълнят най-големите си хитове, ще благодарят на всички, които ще се включат на място или вече са дарили за каузата. Всеки присъстващ ще има възможност да подкрепи жертвите на болестта, като закупи благотворителен продукт от розовата серия на Avon.

В кампанията ще се включат и партньори на кампанията, които ще осигурят забавление както за малчуганите, така и за всички посетители на концерта.

В събитието ще участват и основните партньори на кампанията – фондация „Една от 8“. С тяхна помощ Avon стартира програмата „Бъди до мен“, която от началото си през 2016 г. насам е помогнала на над 4000 жени. Представителите на фондацията ще представят на място дейностите в рамките на програмата, както и защо подкрепата, която всички заедно предоставяме на жените, засегнати от болестта, е толкова важна за тях.

Всички присъстващи ще имат възможност и да разгледат и „Розовия кемпер“ на фондацията, чрез който достигат до стотици жени в цяла България и им осигуряват необходимата подкрепа.