Две фирмени програми с партньорството на BCause са с годишни награди от БФБЛ

07.04.2017 | Новини

Две фирмени програми, осъществени с партньорството на BCause, получиха Годишни награди за отговорен бизнес от Българският форум на бизнес лидерите.

Мтел спечели три награди, като първото им място в категорията „Инвеститор в околната среда“ е за проекта „Мтел Еко Грант 2016”. От 2008 г. BCause си партнира с компанията за грантовата програма, която финансира малки и стойностни проекти в сферата на опазване на биоразнообразието.

Програмата на Филип Морис България „Забавно лято, грижовна есен” зае трето място в категорията „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“. BCause и компанията осъществяват тази инициатива от 2015 г. насам. Програмата подобрява образователната мотивация на деца и осигурява грижа за здравето на възрастните хора в тютюнопроизводителните региони.

В 14-ото издание на утвърдения конкурс за корпоративна социална отговорност участваха 84 проекта, осъществени от 57 компании. Годишните награди отличават приноса на отговорния бизнес към обществото чрез подкрепа за образование, екология, развитие на служителите и много други.

Благодарности към медиите, които съобщават имената на отговорните компании.

Материал на Фондация BCause