Предстои 14-та годишна среща на участниците в програмите на ФРГИ

27.06.2017 | Календар, Новини

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ отново събира на едно място представители на финансираните от нея организации по време на своята традиционната Годишна среща. Тази година събитието ще се проведе на 14 юли в София и ще премине под формата на кръгла маса на тема: „Извънредни уроци: как работим за силните страни на децата“.

Представители на близо 100 граждански организации ще споделят добри практики и ще обменят идеи и опит по темата. Участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси и да споделят мнението си по конкретни проблеми в сферата на образованието и социалната политика към представители на изпълнителната и законодателната власт.

В края на Годишната среща ще бъдат връчени наградите от конкурса „Моят опит с програмите на ФРГИ“, с които Фондация „Работилница за граждански инициативи“ цели да стимулира организациите да споделят как се справят с предизвикателствата в своята работа и да представят своите истории на успеха. Конкурсът е и още една провокация към подкрепените хора и организации да помислят за въздействието от своята работа.

Всяка година Фондация „Работилница за граждански инициативи“ организира  Годишна среща специално за представители на организации, които работят и са работили с нея през годините. Освен поле за обмяна на контакти, опит и ресурси, Годишните срещи вдъхновяват нови идеи, споделяне и партньорства. Това е четиринадесетата поредна Годишна среща за участниците в програмите на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.