ТехСуп България дарява хостинг за младежки нпо

20.05.2016 | Новини

Младежки неправителствени организации от цялата страна могат да получат като дарение хостинг от най-голямата и бързоразвиваща се хостинг компания у нас – СуперХостинг.БГ. Дарението се осъществява чрез платформата за технологични дарения ТехСуп България, управлявана от Фондация „Работилница за граждански инициативи“. То ще подкрепи младежките организации да представят своите инициативи в интернет, разполагайки със сигурно и надеждно пространство за онлайн проектите си.

СуперХостинг.БГ. е първият местен и изключително ценен партньор на дарителската платформа. Компанията ще предостави като начало ограничен брой от най-високия си план на споделен хостинг – СуперХостинг, както и един нов или трансфериран домейн от обласите .com, .net, .org, .eu, .info или .biz за период от една година. Предложението се отнася само за младежки неправителствени организации, реализиращи обществено значими проекти.

Ако сте младежка неправителствена организация, която иска да представи своята кауза онлайн, регистрирайте се на платформата  и кандидатствайте за безплатен хостинг. Изпратените кандидатури ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от представители на СуперХостинг.БГ и ТехСуп.

Компанията подкрепя младежките неправителствени организации като осигурява най-високия план на споделен хостинг със следните параметри: Неограничен трафик, 150 GB пространство,  SSD за MySQL,  неограничен брой пощи и Memcached. Пазарната стойност на услугата е 429 лв. Освен безплатен хостинг, всяка от одобрените организации ще получи и безплатен домейн в една от следните области – .com, net, .eu, .org, .biz или .info. , за период от една година. Домейнът  ще позволи на организациите да регистрират желаното от тях име, чрез което да се позиционират онлайн.