Нови две софтуерни компании даряват технологични софтуер чрез платформата ТехСуп България

22.12.2016 | Новини

От декември месец софтуерните компании Bitdifender и Clever Reach предоставят като дарение свои продукти чрез платформата TechSoup. Български неправителствени организации и читалища могат да поръчат предлаганите ресурси от сайта на ТехСуп България тук.

Създаване на кампания за набиране на средства чрез таргетиране на мейл кампании или  привличане на повече съмишленици чрез управление и сегментиране на контакти. Независимо какви са целите и посланията на вашата неправителствена организация, новият маркетинг софтуер Clever Reach ще ви помогне да ги реализирате максимално ефективно и въздействащо. За сигурността и защитата на вашите системи от външни посегателства, можете да разчитате на продуктите, предлагани от Bitdifender.

Повече за Clever Reach

Clever Reach е уеб базиран маркетинг софтуер за управление на електронни кампании и контакти. Дарението осигурява абонамент за маркетинг софтуер на CleverReach за неограничен брой потребители.

Можете да използвате Clever Reach за да създавате кампании за определен набор от електронни пощи, на които да изпращате съобщения по определен график, като сегментирате групите получатели. Програмата позволява да изпратите до  4000 съобщения  до  1000 получатели на месец.  Всеки абонамент включва 1 GB място за съхраняване на образи.

Clever Reach разполага и с вграден асистент, който може да създава над  50 различни шаблона по различни теми. С програмата можете да създавате регистрационни форми за електронни бюлетини за вашата уеб страница. Освен това има опция за изпращане на тестови мейли – можете да изпращате две версии на един и същи имейл, за да разберете кой има по-добър ефект.

Повече за Bitdifender

Bitdefender  е водещ производител на софтуер за сигурност използван от над 500 милиона потребители в цял свят. Продуктите на компанията гарантират сигурността на всеки в интернет.

Компанията  разработва и предлага цяла гама от продукти за социални мрежи, образователни институции и неправителствени организации, с цел предпазване от външи посегателства. На българската платформа на Техсуп са качени 9 продукта на компанията от 4 класа: Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Internet Security, Bitdefender Mobile Security for Android и Bitdefender GravityZone Business Security.

Какво още

Освен Bitdifender и Clever Reach мождете да получите като дарение и продукти на Майкрософт, Адоб и Семантек.  Също така чрез платформата можете да кандидатствате и за дарения на три продукта по програмата на Гугъл за НПО, те са: Ad Grants, YouTube for Nonprofits и Google Apps. При успешно валидиране получавате индивидуален код, с който в страницата на Google for Nonprofits може да получите избраните продукти.

Младежки неправителствени организации могат да се възмоплзват от дарение на хостинг услуги от първия местен дарител на ТехСуп България – СуперХостинг.БГ.

ТехСуп България стартира през 2009 г. в резултат на партньорството между Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и базираната в Сан Франциско организация Техсуп, изградила глобална мрежа от партньори в 85 страни в целия свят. Сътрудничеството на двете организации дава възможност на българските организации да получават като дарение лицензиран висококачествен софтуер и така не само да повишат качеството  на административната си работа, но и да насочват спестените ресурси към работа с преки ползватели.