Получи лицензиран софтуер като дарение от Techsoup

04.03.2016 | Новини

Ако представлявате неправителствена организация, регистрирана в обществена полза или читалище, можете да получите като дарение лицензиран софтуер. Даренията се осъществяват чрез дарителската програма на TechSoup, чийто единствен представител за България е Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ).

Подобрете работата на вашата организация като снабдите офиса си с продукти на Майкрософт, Адобе, Семантек.  Получаването на различните програми става чрез заплащане на  символична административна такса. Можете да разгледате предлаганите продукти тук.

Вече можете да кандидатствате и за дарения на три продукта по програмата на Гугъл за НПО, а именно: Ad Grants, YouTube for Nonprofits и Google Apps. При успешно валидиране получавате индивидуален код, с който в страницата на Google for Nonprofits може да получите избраните продукти.

Благодарение на програмата получавате легален софтуер, подобрявате вътрешната и външна комуникация с колеги, служители, партньори и приятели, оптимизирате технологичните ресурси на вашата организация, осигурявате безопасност на вашите системи и спестявате разходи, от закупуването на легалните програми. Научете повече тук.

Техсуп България стартира през 2009 г. в резултат на партньорството между Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и базираната в Сан Франциско организация Техсуп, изградила глобална мрежа от партньори в 85 страни в целия свят.

Сътрудничеството на двете организации дава възможност на българските организации да получават като дарение лицензиран висококачествен софтуер и така не само да повишат качеството  на административната си работа, но и да насочват спестените административни ресурси към работа с преки ползватели.

Поръчай лицензиран софтуер от тук.