Национална конференция „ранно детско развитие: наука и практика“ 28-29 септември, 2016

07.09.2016 | Новини

Фондация „Тръст за социална алтернатива“ (Тръстът) има удоволствието да Ви покани на национална конференция „Ранно детско развитие: наука и практика“, която ще се проведе в София на 28-29 септември 2016 г.

Събитието се организира от Нов български университет с подкрепата на Уницеф България. Конференцията цели да събере учени и специалисти от различни области, работещи с деца в ранна детска възраст, и да даде възможност за обсъждане на научно-изследователски и практически аспекти на развитието в ранно детство у нас. Тя дава шанс за дискусия и взаимодействие на подходи, модели и методики за изследвания и практическа работа в ранна възраст. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

В рамките на конференцията Тръстът организира тематичен панел „Оценки на въздействието и проучвания на програми за ранно детско развитие“, който ще се проведе на 29 септември сутринта.

В него ще бъдe обсъдена оценката на въздействието, която Световна банка и Лаборатория за борба с бедността (The Abdul Latif Jameel Poverty Action Lab) извършиха върху ръководения от Тръста проект „Готови за училище 2014-2015“.