Кампанията „От любов към живота“ набира средства с нов благотворителен продукт – елегантен шал

11.05.2016 | Новини

За 15-а поредна година кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ отправя покана към всички граждани за подкрепа в битката с най-коварната женска болест. Всеки може да прегърне кампанията, като се присъедини към Похода срещу рака на гърдата на 4-ти юни в София. Посланици на благотворителната кауза станаха трима от най-обичаните български артисти – Орлин Павлов, Асен Блатечки и Калин Вельов, които заедно със смелите сървайвъри от фондация „Една от 8“ ще очакват участниците в похода на Голямата поляна в Южния парк точно в 11:00 ч.

Poslanici_Ot_liubov_kym_jivotaПрез 2016 г. кампанията залага на най-милия и емоционален жест – прегръдката, а всички инициативи ще протекат под мотото „Прегърни ме! От любов към живота!“. Думата прегръдка символизира грижата ни за жените, борещи се с рака на гърдата – близо 46 000 жени в България. За да покажат, че всяка жена има нужда от прегръдка, а всяка осма има още по-силна нужда от нея, защото се бори с рака на гърдата, тримата звездни посланици се включиха в експеримента на Avon „Прегърни ме“. Те излязоха по софийските улици и се опитаха да прегърнат колкото се може повече жени, за да засвидетелстват своята подкрепа и да върнат самочувствието на жените в битката им с рака на гърдата.

В рамките на кампанията „Прегърни ме! От любов към живота“ предстоят още онлайн и офлайн инициативи, като най-емоционалната кулминация на всички тях ще бъде Похода на 4-ти юни в София. За 15 поредна година в кампанията рамо до рамо ще застанат артисти, певци, партньори на благотворителната инициатива, за да извървят пътя от Южния парк до Националния дворец на културата и така да демонстрират съпричастност към проблема. За прекрасното настроение на всички присъстващи ще се погрижат много обичани български артисти, които ще излязат на сцена заедно с дамите от Фондация „Една от 8“.

Основен акцент на кампанията „От любов към живота“ през 2016 година е осигурявShal_Ot_liubov_kym_jivotaането на помощ и подкрепа за жени с рак на гърдата. Това става възможно благодарение на продажбата на благотворителни продукти от розовата серия на Avon, като 100% от печалбата на всеки продаден артикул се заделя за благородната кауза.

От началото на май към портфолиото на благотворителните продукти се присъединява елегантен шал „От любов към живота“, който се предлага в 3 различни десена.

Шалът „От любов към живота“може да бъде поръчан на: www.avon.bg.