ФРГИ организира за осми път Ден на НПО – Технологии за добри каузи

09.03.2016 | Новини

На 14 март от 11:00 часа, в хотел Феста, София , Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ще бъде домакин на традиционния ден на неправителствените организации – Технологии за добри каузи.

Ежегодното събитие се организира за осма поредна година и има за цел да представи възможностите, които технологиите предоставят за повишаване ефективността на работа в сектора.

Тази година Денят на НПО   ще бъде посветен на Power point. Неправителствени организации и читалища ще имат възможност да се запознаят възможностите и ключовите функционалности на най-поулярната програма за създаване на презентации, както и  с различните инструментите за въздействащо представяне.

Широкото приложение на програмата се наложи в сектора като резултат от предизивикателството пред неправителствените организации да търсят подкрепата на различни заинтересовани страни, представяйки своите каузи. Въпреки това,според прочуване на Фондация „Работилница за граждански инициативи“, 78,4% от неправителствените организации у нас имат нужда да обогатят познанията си за създаване на презентации чрез Power point.Допитването се проведе в рамкие на 10 – 17 февруари, а в него се включиха 74 неправителствени организации и читалища от цялата страна.

Освен запознаване и работа с Power point, всички присъстващи ще имат възможност да научат как да повишат ефектиността на своята работа чрез Office 365. Събитието се организира за осма поредна година с подкрепата на Microsoft България и има за цел да представи възможностите, които технологиите предоставят за повишаване ефективността на работа в сектора. Събитието се организира с подкрепата на Maйкрософт България.

Регистрацията за събитието става чрез изпращане на попълнен регистрационен формуляр.

Актуална информация за събитието, може да следите тук.