Благотворителен великденски базар на УниКредит Булбанк

01.04.2015 | Новини

easter_bazaarДве седмици преди един от най-големите християнски празници – Възкресение Христово – УниКредит Булбанк, колеги и партньори на банката за трета поредна година организират Великденски благотворителен базар.

„Винаги съм си мислела, че да работиш в банка е доста скучно, и никога не съм си представяла да попадна като служител в подобна финансова институция. Животът обаче си има свой собствен ход и ето ме в ПР отдела на УниКредит Булбанк.

Това, което може би ме изумява най-много в работата ми тук, е невероятно пъстрият живот в банката. Част от това разнообразие са множеството вътрешни инициативи, към които, за моя изненада, се присъединяват не малко колеги. Наред със „зелените“ инициативи в УниКредит Булбанк, вече традиционни са благотворителният коледен и великденски базар.

Две седмици преди един от най-големите християнски празници – Възкресение Христово, в три от големите офиси на банката в София организирахме великденски базар с благотворителна цел. Както на коледния, така и сега едни от най-желаните артикули бяха ръчно изработените от колеги украси, сувенири и лакомства – кошнички със зайчета, картички, ключодържатели, фиби за коса, и дори ръчно рисувани изделия от стъкло, както и малки козуначета и домашен brownies кейк. Много е приятно да разбереш, че освен добри професионалисти, хората около теб са и чувствителни, креативни, а така също и изкусни кулинари. Всичко това пролича ясно от тяхното желание и отношението им към инициативата.

Успяхме да съберем 4346.90 лв, които ще бъдат оползотворени за различни благотворителни цели – като дарение на SOS Детско селище Трявна, което пострада от буря през март тази година, за подпомагане ремонт на детска площадка в района на гр. София и в подкрепа дейността на Дом за медико-социални грижи за деца „Света София“.

За пореден път благодарим на всички колеги, които освен с доброволния си труд, подкрепиха инициативата и с лични средства без да търсят ресто за покупките си.

Снимки от базара можете да откриете във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк

Мария Първанова, Специалист онлайн комуникации
Управление „Връзки с обществеността и комуникации“