Techsoup Global – световната организация за технологична подкрепа ребрандира сайта си

04.11.2015 | Новини

logo-tech-globalПрез октомври най-голямата световна организация за технологична подкрепа Techsoup Global, чийто асоцииран партньор за България е Фондация „Работилница за граждански инициативи“ стартира кампания за ребрандиране. Очаква се до началото на ноември всички партньорски организации на глобалната мрежа за дарителски софтуер да са променили старото лого с ново – в изчистен дизайн и с нов шрифт.

Ребрандирането има за цел да улесни и подпомогне взаимодействието между организацията и потребителите на сайта и е част от цялостната комуникационна стратегия на организацията. „С новия брандинг поставяваме началото на една по-лесна и по-ефективна комуникация с нашите потребители. Тази необходимост възникна от големия интерес към предлаганите продукти и разширяването на услугите, които предлагаме.“, споделиха на сайта на Techsoup на 15 октомври по време на представянето на обновения дизайн.

На 16 октомври Фондация „Работилница за граждански инициативи“ също промени логото на сайтовете: www.wcif-bg.org и www.techsoup.bg, от където български неправителствени организации и читалища могат да поръчат като дарение лицензиран софтуер.

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е партньор на Techsoup от 2009 г., като благодарение на това партньорство над 2000 български граждански организации и читалища получиха достъп до дарения на технологични ресурси. Вижте кои са предлаганите продукти и поръчайте като дарение от тук.