ФРГИ и SAP Labs България обявяват конкурс по стипендиантската програма „Study iT First“

06.10.2015 | Новини

С настъпването на новата учебна година, ФРГИ и SAP Labs България обявяват конкурс по новата им съвместна програма “Study iT First“. Програмата е насочена към първокурсници в IT специалности на всички български университети и има за цел да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж по специалността.

Одобрените кандидати ще получат месечна стипендия в размер на 400 лв., в продължение на две академични години, ще придобият ключови ИТ знания, умения и работни практики със съдействието на личен ментор и ще имат възможност да стартират професионалната си кариера в SAP Labs България със стаж на непълен работен ден по време на лятната ваканция между първи и втори курс.

Конкурсът по програмата е отворен за студенти от първи курс, обучаващи се в българско учебно заведение в IT специалност.

Кандидатстването става чрез изпращане на попълнени формуляр за кандидатстване и декларация към него, както и документ за записана текуща учебна година.

Необходимите документи, които ще намерите тук, се изпращат на електронен адрес: gro.g1709342984b-fic1709342984w@sru1709342984knok1709342984 в срок до 15 октомври 2015 г.

До 28 октомври ще бъдат проведени срещи с кандидатите, а до 31 октомври всички одобрени ще бъдат информирани.

Подробна информация за конкурса, както и необходимите документи за кандидатстване ще намерите на сайта на ФРГИ.