VIVACOM дарява телекомуникационни услуги на пострадалите от наводнението в Мизия

19.08.2014 | Новини

Телекомът провежда и вътрешна дарителска кампания сред служителите си

В знак на съпричастност към пострадалите от наводнението в гр. Мизия, в продължение на три месеца VIVACOM ще предоставя безплатно на абонатите си в града услугите, за които са абонирани. Потребителите на телекома ще говорят в националната мобилна мрежа и ще използват мобилен интернет без заплащане. Тези, които имат възможност, ще могат да използват безвъзмездно и стационарните услуги – домашен интернет и телевизия. В случай на установени повреди, техническото оборудване, необходимо за приемане на услугите, както и стационарните телефонни апарати, също ще бъдат подменени безплатно от телекома.

От началото на миналата седмица VIVACOM провежда и вътрешна дарителска кампания за набиране на финансови средства и вещи от първа необходимост от служителите. Сумата, която бъде събрана в рамките на 1 месец, ще бъде удвоена от компанията и ще се дари в полза на пострадалите. Освен вътрешна кампания за дарения, през изминалия уикенд VIVACOM организира сред служителите си и доброволческа акция по почистване на наводнения град Мизия.

В стремежа си да окаже максимална подкрепа на пострадалите в региона, телекомът поддържа безплатно и популяризира активно чрез социалните мрежи номерата, на които всеки може да помогне финансово с изпращане на SMS. Стойността на едно съобщение е 1 лв. без ДДС. Номерата за дарение са 17 777 с текст DMS ZAEDNO и 1466 на БЧК.