Колко струва да промениш света?

28.01.2014 | Новини

Както може би вече научихте, от началото на февруари Български дарителски форум ще представи на българския пазар древен  лек срещу депресията. Чак от град Беруний в Узбекистан внесохме камъка Бероний –  зеленикаво-кафяв камък с прословути лечебни свойства срещу депресия. В България той ще се продава на цена от 10 лв.

Всъщност, това е шега. Такъв камък не съществува, ние го измислихме. Поръчахме го на скулптор, създадохме дори истинска опаковка. Направихме и телевизионна и радио реклама.

И всичко това, за да кажем на хората, че с 10 лева на месец могат да се купят много безполезни неща. Но могат да се направят и много добрини. И това зависи от нашия избор.

С 10 лева на месец можете да си купите нашия Бероний. И да не повлияете на депресията си. Или можете да изберете кауза и да започнете да дарявате редовно за нея. И да се почувствате по-щастливи, защото сте допринесли за промяната на нечий свят.

“Ако 100 000 души започнат да даряват по 10 лева на месец, това
означава, че за една година различни каузи в България ще бъдат подкрепени с
общо 12 милиона лева – сума, която би донесла значима промяна в много сфери
”,
обясни мотивацията на кампанията Красимира Величкова, директор на Български
дарителски форум. ”Много често не
даряваме, защото мислим, че можем да дадем твърде малко. Но това не е така –
всяка помощ е от значение. А редовното дарителство е най-устойчивият вид
подкрепа за организациите и каузите.”

Това ще ви напомня нашата реклама, която ще виждате и чувате през целия февруари от малкия екран с партньорството на бТВ, НОВА, БНТ, Bulgaria on air. От радио ефира благодарение на Дарик радио и БНР. През онлайн медиите Vesti.bg,
Actualno.com, Offnews.bg, Programata.bg, www.ngobg.info, Не!Новините и дори докато пазарувате, с благодарности на магазини Пикадили.

В предварителната кампания се включиха и някои от най-четените български блогъри – Денислав Георгиев, Жюстин Томс, Козата Ани, Полина Паунова, Събина Панайотова, които публикуваха материали за лечебните свойства на Бероний в своите блогове.

Ако не сте сигурни как да изберете кауза, нашият екип ще ви помогне – влезте на сайта на кампанията www.stanidaritel.com, изберете своите предпочитания за даряване, изпратете ни съобщение и до седмица ще ви изпратим
персонализирани препоръки за каузи, които бихте имали интерес да подкрепите.