Награждаване на победителите в конкурса „Благотворителността през обектива“ 2014 и откриване на фотоизложбата

02.07.2014 | Новини

На 3 юли от 17.30 часа в галерия CREDO BONUM на ул. „Славянска“№ 2, София, ще се проведе церемонията по награждаването на победителите в конкурса„Благотворителността през обектива“ 2014, организиран от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” и с подкрепата на фондация „Америка за България“.

Фотоизложбата включва отличените фотографии в третото издание на конкурса и ще бъде изложена в галерията от 3 до 13 юли, а след това ще пътува в страната, придружена от специален каталог – издание на културно-информационния гайд „Програмата“.

Във фотоконкурса участваха близо 200 фотографии. Журито, което избра победителите в 7-те категории, беше в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева и Явор Попов.

Снимките „разказват“ и показват с езика на фотографията различни инициативи, лица, каузи и идеи, които допринасят за положителнната промяна около нас и ни убеждават, че от самите нас зависи тя да се случва и да ни вдъхновява.

Наградите за победителите са осигурени от спонсорите на конкурса – Аурубис България, Райфайзенбанк, Софарма и Уолтопия.

Партньори на конкурса са Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева“, Българско фотографско сдружение, Фото Форум.

Медийни партньори са: БНТ, сп.„Обекти“, сп.„Мениджър“, културно-информационен гайд „Програмата“, Offroad Bulgaria, Off News, Vesti.bg, Информационен портал за НПО в България.
2014_POKANA_fotokonkurs