Среща на тема „Анализ на социалното въздействие”

27.05.2013 | Новини

Фондация Лале и международната  Social Impact Analysts Association (SIAA) в сътрудничество с БЦНП и Български дарителски форум организират среща на тема „Анализ на социалното въздействие”. Тя ще се проведе на 5 юни 2013 г. в София, от 9:00 до 14:00 часа, хотел Арена ди Сердика.

Срещата ще събере представители на донорски организации в България, граждански организации, експерти и професионалисти от бизнеса, които имат интерес към темата и към създаване на неформална група за оценка на социалното въздействие в България. Програмата включва дискусия за необходимостта от оценка на социалното въздействие и споделяне на международен опит по темата. Andreas Ricker от Phineo, Германия, член на УС на SIAA, ще представи своя опит като анализатор на социалното въздействие.

Целта е да се съберат представители на организации и експерти, които се интересуват от темата, за да обсъдим заедно необходимостта от анализ на социалното въздействие, етапът на приложение на този анализ в България, интересът към неформална група за анализ на социалното въздействие от специалисти и организации от различни сфери.

Вижте програмата.