AVON подготвя три концерта в рамките на благотворителната си кампания „От любов към живота”

17.09.2013 | Новини

Концертите са част от кампанията, насочена срещу рака на гърдата, която козметичнната компания реализира вече 11 години.

Те ще се проведат на:

–          21.09 – Бургас, площад „Тройката”

–          28.09 – София, НДК

–          05.10 – Пловдив, площад „Централен“

През 2013 г. най-мащабната благотворителна кампания в България в подкрепа на борбата с рака на гърдата „От любов към живота” отбелязва своята 11-годишнина. Основната й цел е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да осигури достъпна профилактика и диагностика на болестта за всички жени в България.

През годините кампанията „От любов към живота” е подкрепена от повече от 700 000 души у нас. До този момент събраните средства в нея надвишават 1 200 000 лева, с които са направени дарения на мобилна мамографска и ехографска апаратура и са финансирани над 23 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на територията на цялата страна.

Сред потвърдилите участие в концертите през септември и октомври до момента са Мария Илиева, Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Рут Колева, Криста, Jahmmi Youth. На място на събитията ще има щандове за продажба на специални локални благотворителни продукти от розовата серия на AVON.