Церемония по нагаждаване на победителите в първото издание на фотоконкурса „Благотворителността през обектива“

19.07.2012 | Новини

Изложба на номинираните фотографии и церемония по награждаване на победителите в първото издание на фотоконкурса „Благотворителността през обектива“ ще се състоят на 24 юли от 18:30 часа във VIVACOM Art Hall, ул. „Ген. Гурко“ 4.

Фотоконкурсът се организира за първи път в България от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България“.

На събитието ще бъдат представени всички номинирани автори и техните снимки. Те се състезаваха в общо 9 категории, сред пристигнали 350 кандидатури. Номинираните бяха определени от жури, а наградата на публиката беше определена чрез гласуване на сайта.

Наградите за отличените са осигурени от спонсорите на конкурса, Райфайзенбанк и Аурубис България. В категорията «Благотворителността през погледа на децата» победителят ще получи фотоапарат от Olympus, а призьорът във фоторазказа за
благотворителността ще получи наред с паричната награда и годишен абонамент за списание „ФОТОмания”.

Първите отличия във всяка една от категориите ще бъдат публикувани и в специален каталог заедно с изданието на културно-информационния гайд „Програмата”.