ИЗЛОЖБА ЗА СЪВРЕМЕНЕН ДИЗАЙН НА БАНКОВА КАРТА

21.09.2012 | Новини

Kонкурсът на Societe Generale Експресбанк „Твоето изкуство на съвременната карта“ беше проведен от 15-ти август до 15-ти септември 2012 г., като част от партньорството на банката с новия международен фестивал за съвременно изкуство – Sofia Contemporary В Движение.

В рамките на 4 седмици надпреварата „Твоето изкуство на съвременната карта” привлече стотици творци и любители на съвременното изкуство и събра над 1000
идеи чрез специално приложение във Facebook страницата на банката „Обичам съвременното изкуство“.

Общо шест победителя ще бъдат излъчени, като един от тях ще се определи на база брой „харесвания” във Facebook платформата на конкурса, а останалите пет ще бъдат оценени от професионално жури в рамките на идната седмица.
Авторите на отличените проекти ще получат награда от 500 евро от Societe Generale Експресбанк в карта, облечена в техния собствен дизайн.

Финалният избор на публиката и журито ще бъде обявен на 15-ти октомври 2012 г. по време на официалното откриване на изложбата „Твоето изкуство на съвременната карта”, която ще даде своеобразен старт на Sofia Contemporary В Движение и ще представи отбрани творби от конкурса за дизайн на банкова карта на Societe Generale Експресбанк с визия „Съвременно изкуство”. Експозицията ще може да бъде видяна от 15-ти октомври до 11-ти ноември 2012 г. нa централно място в столицата.

Всички проекти в конкурса „Твоето изкуство на съвременната карта” могат да бъдат
разгледани във Facebook страницата „Обичам съвременното изкуство” на адрес: www.facebook.com/contemporaryartbg