Gillette отново подкрепя Фондация „Димитър Бербатов” и постиженията на децата в спорта

31.05.2011 | Новини

Марката Gillette застава зад възможността да подкрепи постиженията на децата в областта на спорта и за втора поредна година е партньор на фондация “Димитър Бербатов” в проекта “Награди за успелите деца на България”. Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 31 май 2011г.
Звездата на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов е идол на подрастващите и пример за човек, успял с таланта и труда си да сбъдне детската си мечта. Той вдъхновява децата да насочват енергията си в градивна посока, която ще им помага да работят за бъдещето си. От години Gillette и спортът са пряко свързани както в България, така и на международно ниво чрез споделянето на общи ценности като честна игра, екипност и поставяне на рекорди.
Третото издание на проекта „Награди за успелите деца на България” започна през ноември 2010 година с номинирането на деца в ученическа възраст, които са имали постижения през годината в областта на изкуствата, науката или спорта. По проекта „Награди…” 2010 могат да бъдат номинирани и деца зад граница, които учат в български училища там. Деца, заявили своята гражданска позиция в обществото като са участвали в различни социално значими кампании, в социални проекти или са участвали в състезания по гражданско образование също са сред участниците в конкурса. Тази година фондацията получи над 4 000 номинации, като 658 от тях бяха одобрени, след като експертно жури ги оцени компетентно във всяка една от категориите.
Повече информация за проекта можете да намерите на уеб сайта на проекта, www.dberbatov.org.