Актавис стартира безплатна телефонна линия на потребителя 0800 11 115

30.06.2011 | Новини

Номерът на безплатната линия е 0800 11 115 и е активен в часовете от 9:00 до 18:00 всеки ден от седмицата.
Основната й цел е да даде на потребителите бърз, лесен, а също и безплатен начин да получат изчерпателна информация за популярните продукти без рецепта, предлагани от Актавис.
На въпросите, задавани от потребителите, отговаря екип от обучени оператори и медицински специалисти. Операторите съдействат на пациентите като ги насочат към търговски обекти, където да си купят необходимото лекарство, информират ги за препоръчителната дозировка и начин на прием.
В случаите, когато е необходима по-специализирана информация (например странични ефекти от даден продукт, взаимодействие с други лекарства и т.н.), операторите пренасочват запитванията към професионални специалисти от Актавис.
Актавис е единствената фармацевтична компания в България, която дава възможност на своите потребители да получат и споделят информация чрез безплатна телефонна линия.
Консултантите на Актавис не могат да препоръчат лечение или да предпишат лекарство защото това може да крие опасност за здравето на потребителя и противоречи на медицинската етика. В случай, че потребителят има оплаквания, той ще бъде насочен към преглед при специалист.