Започна ежегодната кампания на Пикадили в подкрепа на българските училища

20.08.2010 | Новини

На 19 август започна ежегодната кампания на Пикадили в подкрепа на българските училища. “Супер битката на училищата” ще продължи до 29 септември, като всеки, който закупи училищни артикули на стойност над 10 лв. от Пикадили, ще получи уникален код, с който да гласува за любимото си училище на www.heroes.piccadilly.bg.
Училищата събрали най-много гласове – по едно в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив, Ямбол и Габрово ще получат дарения от Пикадили, съобразени с техните нужди и предпочитания.
Наградите са модерни спортни съоръжения, оборудване за кабинетите, компютърно оборудване и софтуер, както и българска и чуждоезична художествена литература.
“Супер битката на училищата” ще се провежда и във Facebook, като всеки, който стане фен на кампанията в социалната мрежа, ще получи персонален код, с който да гласува за своето училище и да добави 5 точки към неговия актив.
Миналата година инициативата на Пикадили предизвика интереса на хиляди българи, които искаха да помогнат на тяхното бившо или настоящо училище, като броят на гласувалите от 10-те града, в които Пикадили присъства, надхвърли 20 000 души.